Nederlands English
Banneralternatief
Banner2
Banner1
 

CSI Ommen

De elfde editie van CSI Ommen vindt plaats van 7 tot en met 12 juli 2020 op De Driehoekhoeve in Ommen (Stegeren). Naast de nationale rubrieken staan er ook een groot aantal internationale springrubrieken op het programma. Topruiters uit binnen- en buitenland verschijnen aan de start in rubrieken tot een hoogte van 1.55m! Het is voor de ruiters een wedstrijd waar ze belangrijke punten kunnen behalen voor de wereldranglijst voor springruiters (Longines Rankings).

Op het wedstrijdterrein rondom De Driehoekhoeve wordt een ‘Goods & Foods fair‘ georganiseerd. U kunt hier shoppen en lekker eten. Vanuit de loungeclub met live muziek is de sport te volgen via een groot videoscherm. Ook aan de kleinste supporters is gedacht. Voor hen is er een Kids Paddock. Dit jaar wordt de Vechtdalstal omgetoverd in een expositieruimte voor kunstenaars uit het Vechtdal.

Ook dit jaar zijn weer alle ingrediënten aanwezig om er een mooi en sportief evenement van te maken, waarbij topsport en gezelligheid voorop staan.

Tot ziens op CSI Ommen 2020!

Familie Schuttert, bestuur en vrijwilligers. 
Wilt u graag meer weten over CSI Ommen? Bezoek dan onze website

http://www.csiommen.nl


                  of

volg "CSI Ommen" op Facebook

https://www.facebook.com/CSIOmmen/

 

Bekijk onze aller nieuwste video: 10 jaar CSI Ommen

https://www.youtube.com/watch?v=pl72bxX92sM
De Driehoekhoeve Ondersloot Zuid 1, 7737PD Stegeren (Ommen)